ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ Etna

Κατηγορία:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα ενεργειακά τζάκια καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς, καθώς ο Ελληνας καταναλωτής προτιμά την ποιότητα και την ασφάλεια που του παρέχουν όσον αφορά τη λειτουργία τους.
Με τη χρήση των ενεργειακών τζακιών, αφ’ενός επιτυγχάνεται μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου και αφ’ετέρου εξασφαλίζεται μια ενναλακτική πηγή θέρμανσηςστο χώρο.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Πρόκειται για εστίες κλειστού τύπου, κατασκευασμένες από χάλυβα με επένδυση φύλλα μαντεμιού με πυρίμαχο κεραμικό τζάμι.

Ο βαθμός απόδοσης των εστιών αυτών είναι σαφέστερα υψηλότερος από αυτών των συμβατικών τζακιών και κυμαίνεται μεταξύ 80-85% . Τα ενεργειακά τζάκια εκμεταλλεύονται τις μεταλλικές επιφάνειες που βρίσκονται στο πίσω μέρος της εστίας,προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κύκλωμα αέρος. Με τον τρόπο αυτό διοχετεύεται στο κάτω μέρος της εστίας, ψυχρός, υγροποιημένος, καθαρός αέρας, ο οποίος στη συνέχεια θερμαίνεται στο πίσω μέρος του τζακιού και διοχετεύεται μέσω αεραγωγών , είτε στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι είτε σε άλλους χώρους της επιλογής μας.

Με τον τρόπο αυτό θερμαίνονται ένας ή περισσότεροι χώροι. Τα ενεργειακά τζάκια εξοικονομούν σημαντικά ποσά θερμικής ενέργειας και αποδεικνύονται ιδιαιτέρως οικονομικά, ως προς τη λειτουργία τους, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Είναι απόλυτα ασφαλή και βολικά στη χρήση. Επιτρέπουν την αμέριμνη απόλαυση αφού μπορούμε ν’αφήσουμε την φωτιά να καίει με απόλυτη ασφάλεια και ν’απομακρυνθούμε από τον χώρο.